Big Band de Granollers

La Big Band de Granollers va néixer l’any 1994 com a iniciativa dins l’escola de música L’estudi de Granollers. Sota la direcció de Martí Ventura, aquesta banda s’ha dedicat a tot tipus de música, però ha posat especial atenció en el públic infantil amb la intenció d’acostar el jazz als més petits. A través de tot d’espectacles propis, dels quals destaca La Nora i el Jazz, han portat la seva música als escenaris més importants del territori.

El projecte Big Band de Granollers forma part de l'Associació Cultural de Granollers des del 1997. L'associació promou la música, el teatre, la dansa i el cinema des d'una vessant pedagògica i amb un gran nombre d'activitats anuals, entre les quals hi ha bona part dels concerts pedagògics de la Big Band de Granollers per les escoles del territori català. El darrer espectacle de la formació és Afronora, un espectacle que, a través de la relació entre la Nora i el seu avui, permet descobrir els orígens del jazz amb la música de la Big Band, 13 músics, una cantant i el suport audiovisual.

Nom del projecte: Big Band de Granollers
Durada: 1994 - actualitat
Tipus de projecte: Big Band
Pàgina web del projecte: http://acgranollers.cat/musica/big-band
CD relacionats: Homenatge a Horace Silver, Swing al cor, Nora i el Jazz, La Festa de la Nora, Recordant Johnny Griffin, Afronora (properament)


Amb el suport de:

Veure la discografia de Big Band de Granollers
Copyrights © 2019 Martí Ventura - Avís legal